Work it

Idag har jag;
gått en walk med Twiggy. Drog på mig täckbyxorna över mina shorts och gick för kung och fosterland.
Därefter skottade jag hela vår gård. Cred till mig själv. Tänkte att nu behöver ju inte ens grannen komma med traktorn.

Sedan sökte jag jobb. Är numera desperat och som jag sa häromveckan så överväger jag t.om. att arbeta med äldre människor. Barn vägrar jag fortfarande.

Jag har spenderat tid på återvinnigscentralen samt storhandlat på Ica. Stod i kö i närmare en timme, men det var rätt mysigt ändå. Det märks att julen närmar sig. Lyxade på och köpte rök röding med potatis och gräddfilssås till middag. Uppskattades av både mamma och Johannes.

Som vanligt är vi hejare på att diskutera märkliga saker vid vårt middagsbord. Idag bar det sig inte bättre än att mamma fick en Toblerone av mig, varpå jag associerade det till twiggy och hennes uträttade behov. Rent utsagt så sa jag att det är otroligt hur en sådan liten hund kan skita så mycket. John instämde genast och berättade om hur det var när han var ute häromdagen med J.

– Alltså det var så jäkla mycket snö att skiten stod rätt upp, som World trade Center!!! Sen rasade den, (här gestikulerar han och artikulerar B O O O O M.

– Någon som vill ha lite mer Toblerone?

Bortskämd blir jag också, fortfarande så har jag (alla barn) i familjen en paketkalender. Idag fick jag nivea sminkborttagning. väldigt behövligt 🙂

Nu väntar jag på att Hanna ska sluta. Hon har underhållit mig hela dagen med sms där hon berättat om 300 ägg hon skalat samt 200 servetter som skulle vikas samt hur otroligt frestande baren såg ut.

Så sugen är jag så sugen

Well

Over

Kommentarer inaktiverade för Work it

Under Work