Back home

Varje gång jag skriver rubriken gör jag det korrekt, stora och små bokstäver precis där de ska varar. Rättar till det om det blir fel. Varje gång jag rättar det inser jag att rubriken står ju ändå i versaler så det kvittar. Dagens i-landsproblem, men bara något jag reflekterade över nu.

Borde skriva att denna dagen äntligen är över, men trots att jag jobbat sjutton timmar så känns det inte så farligt.
Började med en toppendag på dagens första arbetsplats, avslutade där med egna semlor vilket gjorde dagen ännu bättre.
Åkte sen vidare till arbetsplats nummer två. Där hade vi det hoolabaloo fram till 18. Smockfullt på After Worken, lovely. Mycket roligare att jobba då. Efter 18 tunnade det dock ut och vi började vänta in hockeyruschen, visst det kom en hel del folk, men det var riktigt lugnt om man jämför med hur vi brukar ha det.

Imorgon tar jag nog sovmorgon, börjar inte jobba förr ens vid tolv.

Tjing

Kommentarer inaktiverade för Back home

Under Back, Work