lata dagar…

Hade tänkt att uppdatera lite mer än jag gjort, men varje kväll jag öppnat datorn har jag bara hunnit ladda över bilderna från kameran och så börjar ögonlocken att falla ner. Har inte orkat skriva några blogginlägg på kvällarna för jag har varit så trött efter allt sol och bad. Sitter nu en snabbis på hotellrummet och surfar lite medans barnen sover sin eftermiddagslur. Ser denna bilden inte sjukt härlig ut? Skönt att vila sig från solen en stund. Vi har gjord massvis med saker den senaste veckan men jag får nog ta det nästa vecka då vi är hemma i sverige istället. Har tagit hundratals bilder som jag också får visa då, det tar så himla lång tid att ladda upp bilderna här nämligen.

Igår var jag och Peter på en barnfri tripp ut till Similan islands, en paradis ögrupp strax väster om Phuket. Där snorklade vi mestadels hela dagen bland korallreven. Det var som att simma i ett akvarium, så häftigt! Såg fiskar i regnbågens alla färger, tonfisk, havssködpaddor och en haj. Trodde jag skulle skita på mig när jag fick syn på hajen. Ropade som en tok på Peter som snorklade en bit ifrån mig att han skulle skynda sig och komma med undervattenskameran, men när han väl var framme var hajen borta, typiskt. Åt också god mat på en av öarna och badade i donald duck bay.

Kommentarer inaktiverade för lata dagar…

Under dagar, himla