2013 Mars Planer.

God morgon!
Eller, har varit uppe ett tag, men ändå.
Är jätteyr idag. Usch. Hoppas det går över.
Har läst lite, ska fortsätta läsa snart. Är en himla tråkig bok. Jag skiter ärligt talat i vad det heter när man talar yrkesspråk med sina kollegor. Och jag skiter i om läraryrket kan anses vara proffesionellt utifrån vad det nu är… Herregud. Men tydligen är det viktigt! Det är viktigt att vi vet detta för om vi inte vet detta kommer yrket aldrig bli proffesionellt. Och det ska det tydligen vara.
Typ.
Hur man kan skriva en bok på 200 sidor om detta övergår hela mitt förstånd (och förnuft), men anyway.

Lade till mig på tre till jobbpass, vilket innebär att jag jobbar alla dagar då jag inte slutar fyra eller snare. Skoj =( Men det är som det är. Hör ju inget från Upgrades heller så vet inte om jag får några tider där. Därför la jag till mig.
Hoppas dock på att oktober blir bättre. Att jag får mer jobb på Upgrades och kan skita i det andra. Men vi får väl se. Försöker tänka positvit idag, för igår var en riktig skitdag!

Åkte till Maxi igår kväll och skulle köpa lite ljung, men det hade dom inte kvar så mycket av. Så ska nog ta mig till Plantagen idag. Skulle verkligen behöva köpa ett par handskar också, börjar bli galet kallt att cykla. Och ett pannband, jävligt fult, men jag får så ont i öronen när det är kallt. Och mössa blir för varmt.

Aja. Tänkte ju inte blogga så mycket idag. Äsch. Nu vet ni mina planer i alla fall.

Kommentarer inaktiverade för 2013 Mars Planer.

Under dagar, himla, Oj, Planer